gåsören!

Allright, hela veckan har det planerats när/var/hur det skulle bli lite partyparty, och det vart som sagt på gåsören. En bit utanför rönnskär i skehamn! Allting började med att...
Simon och åkerspöket kom och hämtade upp mig och en jäkla massa packning, såsom sovsäck,korv,chips,godis,sandras underbara jäkla sallad (som räddade livet på mig),läsk och lite annat och dricka!
Sen körde vi då till kurjan, själva hamnen i skehamn där det finns en jäkla massa båtar! där kom jackeee och hämtade upp oss i hans båt, sen drog vi iväg över havet till gåsören! resan dit var så jäkla soft, vi ba steeeeeeekte hela vägen och hade allmänt skoj ;)
När vi anlände så upptäckte vi att vi skulle behöva slå upp tälten på stenmark, vilket vi inte brydde oss om så mycket då, vi ville som bara få det gjort.. bygga tält är inte det roligaste du kan göra kan jag säga!
Sen när vi var klara drog vi tillbaka för att plocka upp jonte och viktor, fast...muahahha på vägen dit så sänkte han gasen på nästan noll så vi flöt bara! sen satt vi där i och åt kycklingvingar, potatisgratäng och sallad..fyfan så jäkla gott! tog ungefär 40 minuter att ta oss dit, sen påvägen hem var det ännu mörkare så vi såg inte vars fiskenäten och "pelarna" var, så det var lite spännande! men det gick bra!
När vi kom i land igen så hade dom tänt upp en brasa, så då gick grabbarna grus och hämtade körv och dricka, där satt vi runt brasan och åt och bara mådde gott!
ååhhhh jag orkar inte skriva mer, så skriver i punktform....
*såg stjärnfall
*smällde en bullens pillsnerkorv, världens jävla explosion, flyttade 6-kg stenar ;p
*jacke åt falukorv och spottade ut maten i jontes tält ;pPPp
*jag vaknade och såg en spindel i min sovsäck, rakt framför mig, fick panik, slängde iväg den i viktors sovsäck och dödade den med hans kudde >=)
*sovit på sten, min rygg är lika krokig som en ostbåge..
*vi har haft jävligt roligt!

Tog en randombild från nätet, den lilla öppningen mellan båtarna, där kommer du in sen parkerar du som dom har gjort här, och byggnaderna där bak är rönnskär, såg ut som en hel stad på natten, helt kolsvart och man såg bara lyserna därifrån!

 

Summerat : TOPPENFERRE! måste göras om, kanske på land denna gång ;)

 

P.S bjuder på stavfel och gramatikfel, just kommit hem och är så schleeten ! :3



Natthumor!

Jag och bruden sitter och spanar in lite natthumor på olika randomhemsidor, och vi kom över denna supersköna kissemisse! check it out!


Grymt söt katt :D!!!!!

B-ruden klantar sig!

HAHA ni har ingen aning om vad som hände imorse!
Hjärtebumz vaknar ju som vanligt före mig, och hennes försök att väcka mig misslyckas ganska enormt varje gång. Men idag, huhu.. idaaag mina kära vänner, så vaknade jag nog på 10 sekunder!
Hon gjorde ett desperat försök att kittla mig, så hon satte sig på mig och började kittla mig, men helt random så hör jag ett DUNS.. hon har alltså slagit in huvudet i en hylla jag har en bit över sängen, så hon har fått världens jack i pannan nu, och en bula! :3 Något vad jag skrattade, det gjorde även hon.. en stund :)  ♥
Hur som helst så vaknade jag dirr-mode, så ett pris överges till älsklingen *congratz congratz clap clap u know the story..*
Sen efter det så åt vi frukost och har bara myst framför tvn, jag har däremot gjort ett tappert försök att konfigurera ett program på datorn som kommer göra Angelicas (min lillesyrra) liv till ett Hvete!
Nu har vi duschat, sen vet jag inte? blir väl mysipys och äta gott!

Har som inte så mycket mer att skriva här, jo det har jag faktiskt!

FILMTIPS uppskattas, inte för att jag tror någon kommer tipsa, men utifall!
Allt från thrillers till komedi :D!


AND HE RETURNS!!!!

cha cha bloggeeenn... nu har man handlat lite gucciväskor och annat bögskit, nä driver bara!
Uppehållet beror på allmän lathet, från min sida.. mmhmmhmhmhm cookies :3
Kommer inte ihåg ett skit om vad som har hänt dom senaste månaderna, tyvärr.. mitt minne är för värdelöst ;o
Men men vi kan ta höjdpunkterna snabbt ( de jag minns ofc ) :

6 Månader - Supermysig kväll, vi åt på lilla kina, var en otrolig kväll ;)
Sen oohhh, dagen före flickvännens b-day så hade våra föräldrar betalat en natt på ett superfint hotell för oss, var som en present från bådas föräldrar till oss :3 HUR MYSIGT SOM HELST! vi kände oss som turister i våran egen stad ;o helt oförglömligt, I love you baby!♥

7/8 Månader, åts det på lilla kina, om jag minns rätt! det är som "våran" resturang :3

...sen minns jag inge mer ;o
Igår for jag till sandra, för jag saknade henne så oerhört mycket, kändes rent i hela kroppen! så jag for till henne♥
Det åskade och bullrade, regnade och blixtrade, så det tändes ljus och vi bara möös..(wtf finns det ordet? ;o)
Sen idag har vi varit ute och gått, jag har fixat hennes dator lite, sett tv, bara mysit, det klår fan allt ändå ;)

Och lite allmänna grejor, min underbara sötnos har börjat träna, och JAG ÄR SÅ STOLT ÖVER HENNE!
Hon far liksom helt självmant, simmar 20 f*kin längder, helt själv..hon taggar verkligen, åhhh hon e min! ♥
Följer med henne ibland, men jag simmar typ 6 längder, och hon 20.. så hon äger mig GANSKA hårt.. men huvudsaken är att jag är där för henne, vilket jag alltid kommer att var! :)


DET VAR ALLT, jag orkade skriva, this reincarnation was made by my evil girlfriend, I love you baby! ♥



RSS 2.0