Tre månader...

Tre månader nu med hjärtat mitt, sammanfattat kan jag säga att det är de tre mest underbara och fina månaderna i mitt liv. Aldrig varit såhär lycklig, Jag ÄLSKAR dej Sandra♥!

Drar in en fin bild också!



History..

Jaokej, har så grymt tråkigt så jag tänkte lägga upp lite info angående gym för ni som är intresserade..
Det jag skriver nu är individuellt och från personliga erfarenheter, det som funkat för mej kanske inte funkar för dej..
Lite history här, dock lite suddigt..mitt minne ni vet, men ungefär såhär ser det ut.
Började karate när jag var 11år och gick tills jag var 16år. Grymt tråkigt tycker jag iaf, men fick en jävligt bra grund rent kroppsformigt. Sen i Augusti så började jag, jonte och micke att träna på gym. Första månaderna var sisådär halvfail för vi hade noll koll, sen fick vi en bok som jag STARKT rekommenderar ( Effektiv bodybuildning av ove rytter ). Först gick vi efter schemat där men sen när vi fick lite mer koll så började vi köra mer själv, eget schema.
När jag började träna var jag pretty smal, lite underhudsfett osv osv, äckligt synliga magrutor. Så jag beslutade mej att pröva på Super gainer, var det klokaste valet i mitt liv. Vägde 60 och var 178 lång, när jag var klar med kuren så vägde jag 69-70, gått upp till 72-73 nu(MUSKLER<3).
Jag käkar även tillskot, ska länka här nedanför.

Creatine Tabs
Whey 80
Tänker inte skriva nåt om dem, för det finns så jäkla mycket fakta du kan hitta om dem på nätet. Kan bara säga att det funkar super för mej, märkt stora skillnader rent kroppsmässigt;D

Var väl allt från mej just nu, har ni frågor om träning eller dylikt så skriv en kommentar eller två!
Länkar en asgrym låt!


over'n out!


Lördag..

Dagen blev bättre än vad man hade hoppats, vi fick sluta kring lunch istället för kl 4.. GÖTT MOS på den!
Nu är klockan halv 1 och jag vette f*n vad jag ska göra tills Sandra kommer.. Kanske städa lite eller nåt, öva lite mer med skotern.. no clue tbh..
När vi var klara för idag så drog jag, bifftuttN och victor ner till Shell macken och köpte oss en STOR kanelbulle och "pucko"..fysatan va äcklig den drycken var, smakade fan plommon (frukten?).. Aja, orkar inte skriva nåt mer nu!

Länkar en grymt skön låt! Ne-Yo - Miss independent.

peace!


Taggar lördag!1..

Okej nu taggar vi morgondagen då grappar, uhm.. vem försöker jag lura, aja anywayz.. FAN VA JAG HATAR DETTA! stiga upp halv åtta imorgon, på en lördag.. /sadface.. Finns ju solklart bara en sak att längta tills imorgon..Hjärtat kommer!

Tänkte gå och lägga mej nu, överlever jag morgondagen ska jag överväga att fortsätta spamma onödig skit..
Länkar en god och GAMMAL låt som jag lyssnade mycket på förut. Disarmonia mundi - quicksand symmetry!

over'n out!


Friday..

Den här fredagen har varit aslame, inte gjort ett piss.. eller jo, läst rubrikerna och tittat på bilderna i teoriboken så nu känner jag mej superduktig! *HOST*
Annars så har jag och johannes bögat oss på cs och snackat skitsnack på skype, funderar på att gå ner och se på lite tv lr nåt nu..
Här har ni en bild så ni får se hur sjukt duktiga vi är!

Jag som är infralol@topless och johannes är anusapa..

peace!


skooooter..

Klockan är nu två på eftermiddagen, ska käka frukost och klä mej.. Ska nämnligen ut i kylan och kolla på skotern lite, hur det ser ut under huven och hur det funkar osv osv.. detta ska man tydligen kunna så, lika bra att göra't!
Sen efter det måste jag verkligen ta tag i teoriläsningen, men det suger så jävla mycket pung så det finns inte!

over'n out!


careface..

Jaokej, nu har man vaknat.. Skulle egentligen har dragit mej till stan för lunch på resturang viking, sen bowling med skooooolaaan.. Men som sagt så drog jag en /careface på den, för jag orkar fan inte gå? jagvet, I R lazy..
Idag så händer inte ett jävla skit, tror jag.. Ska nog försöka plugga lite teori men vem orkar? not me!
Vet inte vad jag ska skriva just nu, mer kommer väl under dagen.. inte för att ni läser vem man kan ju låtsas!

Peace!

Music..

Musiken är en stor del av mitt liv.. Nej jag spelar inge instrument och bögar mej så, älskar bara att lyssna på den.. Och ja, jag lyssnar på "emo-musik".. varför? jo, för det är så jävla bra!
Min spellista består av cirka 70% screamo musik, och 30% negerdunk (tack hjärtat)
Screamo musiken får en taggad, typ "orädd" om man kan förklara det så..Man glömmer saker som ständigt påminner en om hur mycket livet egentligen suger, fan nu låter jag som äkta EMOT.. men aja, ni fattar..!

Drar in en grymt najs låt, finns även på bdb men whatever.. den äger kk?



Plaaaans for ze weekend!

Oh yeah, kan helgen bli mer planerad? jag både hatar och älskar kommande helg!
Nu är det äntligen så att man har tagit sej i kragen och påbörjat skoterkörkots-kursen med bifftutten, självklart är det på en helg..Hold on!
Fredag - Bowling med skolan, GÅ (notera gå) från stan till bowlingkompaniet, blir nog att dra en /care på det..palla gå lixom >.<
Lördag - Vakna kl 8 på morgonen, bege sej till orienteringsstugan på vitberget för en heldagskurs, från kl 9 till 4..YEY! sen efter det ska jag nog träffa hjärtat!♥
Söndag - Uppkörning och kursprov, sen hem till hjärtat och fira tre månader, längtar ;*

Here we go...

Allright mina tappra krigare, nu har min manlighet försvunnit ett tag eftersom att jag skaffade denna blogg.. Varför jag gjorde det är fortfarande ett mysterium, antagligen eftersom det händer så jävla mycket i mitt liv just nu som de flesta nog vill höra..HOST!
Aja, Första och mest värdelösaste inlägget i historien.. Mer kommer nog snart!

P.S tack Idah för att du snyggade till min blögggggggggggggggggggg!

Btw, har lyssnar på denna låt till och från nu i ett par dagar.. Jag vet fortfarande inte vad jag tycker om den, lite random kanske?




RSS 2.0